2021-09-09 10:53:41

Natječaj za izložbu fotografija na temu "Upoznaj Hrvatsku"

Udruga Ponos domovine poziva zainteresirane učenice i učenike na sudjelovanje u nagradnom natječaju za izložbu fotografija na temu Upoznaj Hrvatsku. Više o natječaju možete pogledati pod "više". 

Cilj i svrha natječaja je potaknuti sudionike na fotografiranje tema koje nas povezuju s domovinom. Pritom možda netko otkrije u fotografiji novi hobi, štoviše  otkrije svoj prikriveni talent te nauči pozorno promatrati i uočavati zanimljive detalje u jednostavnim i svakodnevnim situacijama.

Uvjeti natječaja:

Fotografije se šalju elektronskom poštom isključivo na Email adresu upoznajhrvatsku@ponosdomovine.hr Uz fotografije potrebno je ispuniti i poslati prijavnicu i suglasnost za objavu osobnih podataka koja se nalazi u prilogu natječaja Dopušteno je prijaviti maksimalno 2 (dvije) fotografije Fotografije moraju biti u jpg formatu, minimalne rezolucije 300 dpi-a i najmanje 2000 piksela Fotografije ne smiju biti skinute s interneta, tuđe i do sada objavljene Poslane fotografije ne vraćaju se autorima

Natječaj je otvoren do 28. veljače 2022. godine, a o odabiru najboljih fotografija odlučit će stručni ocjenjivački sud u sastavu:

Branka Hlevnjak - povjesničarka umjetnosti i likovna kritičarka Slavka Pavić - fotografkinja Hrvoje Saršon - fotograf

Odabranih 25 fotografija objavit ćemo na Web i Facebook stranici udruge Ponos domovine te, ovisno o epidemiološkoj situaciji, na prigodnim izložbama diljem Hrvatske u periodu od travnja do srpnja 2022. godine. Za autore najuspješnijih fotografija osigurane su medalje i plakete te vrijedne nagrade naših donatora i sponzora!

Suglasnost za objavu i prijavnica nalaze se u privitku pod "više". 


Zdravstvena i veterinarska škola Dr. Andrije Štampar